Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/deb51576n2/domains/agenzia.nl/public_html/wp-content/themes/shoreditch/inc/extras.php on line 53
>

Over mij

Wat leuk dat je benieuwd bent naar de persoon achter Agenzia!

Mijn naam is Leonore en ik ben een vrolijke, vrije en avontuurlijke wereldreiziger. Ik probeer zo veel mogelijk van het leven te genieten. Ik doe dit over het algemeen met vriendinnen of met mijn vriend, waar ik al 5 jaar mee samen ben. Samen met mijn vriend woon ik in Amsterdam in een leuk huisje in de Jordaan.

Agenzia is een reisblog die verder gaat dan alleen het reizen. Het gaat over alles wat met reizen te maken heeft. Zo geef ik ook tips, kledingadvies en natuurlijk ook blogs over mijn reizen. In 2007 had ik al een blog opgezet met een goed bereik, na 2 jaar bloggen ben ik hier, helaas, mee gestopt. Maar nu begin ik opnieuw. Ik hoop dat ik jullie kan informeren en vermaken met mijn verhalen.

Mijn blog hou ik zo persoonlijk mogelijk, maar voor tips, of leuke verhalen, mag je altijd mailen. Dan beoordeel ik, zelf, of het geschikt is voor Agenzia.

Veel plezier met het lezen van mijn verhalen.

Liefs Leonore